dimecres, 19 d’octubre de 2016

Aquesta setmana, un convidat molt teatral!!!

Acceleradors de l'embragatge i turbines giratòries!!!!!! Aquesta setmana tenim un convidat que ens endinsarà entre les bambolines dels teatres de les terres gironines: el Senyor Salvador Sunyer!!! Director del Festival Temporada Alta - Festival de Tardor de Catalunya des de l'any 1996, el seu recorregut professional ha estat molt més ampli.

Durant quatre anys fou responsable de les Edicions El Pèl (1983-87), després passà a ser el director del Centre Cultural La Mercè de Girona fins a l'any 1992. L'any 1991, juntament amb Joaquim Masó i Josep Domènec, va fundar l'empresa Bitò Produccions amb la qual s'ha fet càrrec, entre molts altres projectes del Festival Temporada Alta. Des del 2007 s'ha fet càrrec de la direcció del nou Centre d'Arts Escèniques de Salt/Girona. 

Salvador Sunyer també ha estat guardonat amb diferents premis: l'any 2000 va ser guardonat amb el Premi Butaca per la direcció del Festival Temporada Alta i el 2008 va ser guardonat amb el Premi Nacional de teatre de la Generalitat de Catalunya.
Font: www.aragirona.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari, molt aviat el publicarem.